A través del mirall

Organitzat per: LA FARINERA CAVV

Espai: Museu de l'Art de la Pell, Vic

Responsabilitats:

-Dissenyadora de l'exposició juntament amb Mauro Mas

-Disseny de les activitats didàctiques per escoles i grups familiars

-Guia de l'exposició

Dins dels actes del mes de febrer de VICCC 2016, centrats en l’àmbit de la fotografia, La Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic ha organitzat l’exposició A través del mirall. La fotografia: del dibuix a la realitat virtual. Aquesta exposició pretén mostrar l'evolució tecnològica dels aparells que ens permeten capturar la llum: des de la Florència del Renaixement, passant pels models mítics de la fotografia i el cinema del segle XX, i fins a l'iPhone i la realitat virtual. 

Murs mNACTEC 

Organitzat per: LA FARINERA CAVV

Espai: mNACTEC, Terrassa 

Responsabilitats:

-Retoc digital de les imatges antigues

Col·locació de fotografies de grans dimensions als murs exteriors del Museu. La temàtica d’aquestes imatges és l’antiga activitat industrial al Vapor Aymerich, Amat i Jové, seu del museu a Terrassa. A partir de codis QR al costat de les imatges es pot accedir, mitjançant dispositius mòbils, a informació sobre aquestes imatges i a temes relacionats amb el món industrial. 

 

El Paral.lel 1894-1939

Organitzat per: CCCB

Dissenyat per: Emiliana Design

Espai: CCCB

Responsabilitats:

- Becaria en pràctiques a l'estudi Emiliana Design durant el procés de producció de l'exposició.

-Distribucció d'obra a paret, dibuix dels alçats 

-Preparació de les fotografies antigues  

-Coordinació amb el CCCB  

El Paral·lel, 1894-1939 és una exposició que repassa 40 anys de la història d'una de les avingudes més mítiques de Barcelona. Des de finals del segle XIX fins al 1939, quan van tancar tots els teatres de Barcelona, en acabar la guerra civil, el Paral·lel va esdevenir un lloc clau a la ciutat. El carrer es va configurar com una àrea d'espectacles heterogenia, multicultural i molt lliberal i va convertir Barcelona en un autèntic espectacle de la modernitat.

​Món llibre

Organitzat per: CCCB

Espai: Auditori del CCCB

Responsabilitat:

-Disseny de l'exposició juntament amb els estudiants del postgrau L'Espai Expositiu

La Fira Món Llibre dedica un espai a donar conèixer joves il.lustradors que comencen la seva carrera professional. Es crea un paral.lelisme entre el camí que tenen per recórrer i el suport expositiu escollit: una escala. L'exposició consta d'un espai de mostra, amb recorregut lliure, format per les diverses escales personalitzades segons l'estil de cada il.lustrador. També un espai d'informació on es poden consultar informació i els portfolis. Finalment un espai de reunió o descans.Els mateixos artistes són els que il.lustren les lletres per poder fer possible la creació de la gràfica de l'exposició.